Over Needs To Travel


Welkom bij Needs To Travel - de webshop voor backpackers!

Na jaren over de wereld reizen met alleen een backpack, vond ik het tijd worden om andere mensen te helpen ook hun droom uit te laten komen. De droom van backpacken over de wereld. Daarom opende ik de reiswebshop Needs To Travel, speciaal voor backpackers. Een webshop met alleen de basisspullen die jij als backpacker nodig gaat hebben op jouw reis. Zodat je jouw reis meteen goed en onbezorgd kan beginnen.

Zelf reis ik altijd met een zo’n klein mogelijk budget en zo min mogelijk spullen. Wat mij betreft de beste manier om volop van de wereld te genieten en reiservaringen op te doen.  

Op Needs To Travel vind je daarom geen tien varianten van hetzelfde product, maar een goede selectie van een klein aantal backpackartikelen die jij echt nodig gaat hebben tijdens jouw reis. Allemaal stuk voor stuk zorgvuldig uitgekozen, met de beste kwaliteit en een lage prijs.

En omdat het natuurlijk altijd leuk is om een afscheidscadeau of welkom thuis-cadeau te krijgen, hebben wij ook de tofste reiscadeaus voor je uitgezocht. Leuk om te krijgen én om te geven. Cadeaus waar wij zelf en andere reizigers erg blij van worden. Om altijd aan een van de mooiste avonturen in je leven herinnerd te worden.

Daniel

 

PS Ben je nieuwsgierig waar ik op het moment aan het reizen ben? Lees over de reisavonturen van ons op The Wandering Mind.