Ruilen en retourneren


Wij willen graag dat jij helemaal tevreden bent met je bestelling. Toch kan het eens gebeuren dat de producten misschien niet helemaal naar wens zijn.

Alle producten (m.u.v. de op maat gemaakte artikelen) die je bij Needs to Travel bestelt, kunnen geretourneerd worden. Hiervoor dient het product wel in originele verpakking te zitten, onbeschadigd te zijn en ongebruikt. Het is daarbij ook belangrijk dat de retourzending voorzien is van een Track & Trace-code.

Om een product te retourneren meld je je retour binnen 30 dagen na ontvangst van je order aan via support@needstotravel.nl en vul je het retourformulier in. Lees goed de instructies op het retourformulier door. Na aanmelding van je retour stuur je het product of producten binnen 14 dagen terug naar ons. Wij storten het aankoopbedrag na ontvangst van je retour volledig terug op je rekeningnummer. Zonder een volledig ingevuld retourformulier kunnen wij de retourzending niet in behandeling nemen. 

Het is niet mogelijk om producten rechtstreeks met elkaar om te ruilen. Op maat gemaakte artikelen kunnen helaas niet geretourneerd worden.